Ståltrappe i rustfrit stål
​uden svejsninger

Vælg mellem ståltrapper i børstet og poleret stål

Hos Attitude Trapper tilbyder vi levering og montering af ståltrapper i rustfrit stål i hele landet. De rustfri stålvanger kan leveres både som børstet stål og som poleret stål.

Trapperne er designet af italienske Marretti, og det der blandt andet kendetegner deres ståltrapper er, at der ikke er nogen svejsninger. Vangerne er skåret ud og samlet mekanisk.

Trapperne leveres med rustfri stålgelænder eller rustfri balustre og glasværn.

Trappetrinnene kan leveres i alle typer materialer – herunder glas og forskellige træsorter.

Inspirationsgalleri​

FInd inspiration til din ståltrappe

Malede stålvanger og glastrin

Trappevangerne er fremstillet af 12 mm jern og kan leveres i forskellige farver – efter kundens ønske. Der er ingen synlige samlinger på grund af trappens opbygning. Trinnene kan være af hærdet og lamineret glas med en tykkelse, der kan varierer mellem 26 og 32 mm afhængigt af trappens bredde.

Glasset leveres som ultraklart glas, tonet eller satineret. Trinnene kan også leveres i marmor eller forskellige træsorter. Det rustfri stålgelænder er udført uden svejsninger og samles udelukkende med mekaniske fastgørelser, hvilket giver en flot finish. Stålet på gelænderet leveres enten poleret eller satineret.

Centervangetrapper i stål

Denne ståltrappe med centervange er fremstillet i rørformet jern med en diameter på 100 x 100 mm. De 4 mm jernplader, som giver trappens opbygning stabilitet, er monteret uden synlige samlinger.

Vangen kan males efter kundens ønsker. Trinnene kan leveres i forskellige træsorter som for eksempel bøg, eg, teak m.v. og med flere forskellige finish såsom med olie, lud eller med lak.

Trapperne er testet og certificeret med en belastningsevne på 150 kg pr. trappetrin.

Det rustfri stålgelænder kan også leveres med en håndliste i samme træsort og behandling som trappetrinnene.

Formbare rustfri ståltrapper

Disse ståltrapper er opbygget af fleksible rustfri stålmoduler, som gør vangerne formbare. Der er ingen synlige fastgørelsesskruer mellem modulerne.

Trinnene kan være af hærdet og lamineret glas med en tykkelse, der kan varierer mellem 26 og 32 mm afhængigt af trappens bredde.

Glasset leveres som ultraklart glas, tonet eller satineret. Trinnene kan også leveres i marmor eller forskellige træsorter.

Det rustfri stålgelænder er udført uden svejsninger og samles udelukkende med mekaniske fastgørelser, som giver en meget flot finish.

Rustfri ståltrapper og glasværn

Trappevangerne produceres i 12 mm satineret rustfri stål. Der er ingen synlige fastgørelsesskruer på vangerne, og det giver et utroligt flot udtryk.

Trinnene kan være af hærdet og lamineret glas med en tykkelse, der kan varierer mellem 26 og 32 mm afhængigt af trappens bredde.

Glasset kan leveres som ultraklart glas, tonet eller satineret. Trinnene kan også leveres i marmor eller forskellige træsorter såsom bøg, eg, teak m.v. og med flere forskellige finish som for eksempel med olie, lud eller med lak.

Gelænderet er med rustfri stålbalustre og hærdet glasværn.

Sådan foregår processen

Herunder kan du se hele forløbet, fra den første dialog til montering af din nye trappe.

Hvis du vil se mere af, hvad vi har udført tidligere, kan du tage et kig i galleriet.

Se galleri

Skriv til Attittude Trapper​

Ønsker du at få personlighed og skarpt design ind i hjemmet, så udfyld formularen.​

Send evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt