Svævende trapper der giver masser af lys og luft

Et eksklusivt valg til hjemmet

Hos Attitude Trapper forhandler vi blandt andet smukke svævende trapper, der er et eksklusivt valg, når du ønsker at bringe lys og luft ind i indretningen.

Monteringen af den svævende trappe

​Den svævende trappe bliver monteret med 2-komponent betonlim ind i en bærende massiv væg på minimum 150 mm (ikke gasbeton, men evt. mursten eller de hårde Yton silka-blokke og betonvægge). Det kan også løses ved at montere en stålvange på væggen og skjule den med to lag gipsbeklædning.

Trinnene er fremstillet i massivt træ som for eksempel eg. Trinnene kan tones efter kundens ønsker – for eksempel så det ligner trægulvet. Vi kan også påføre en speciel harpikscoating, som kan tones, så det ligner klinker eller lignende.

Trinnene kan leveres i flere varianter og former. De kan også laves i flere spændende materialer såsom Corian, Cortenstål, rustfri stål eller forskellige træsorter.

Inspirationsgalleri​

Se eksempler på vores svævende trapper​

Rustfri ståltrappetrin

De svævende trætrin er belagt med en 2 mm rustfrit satineret stålplade uden synlige svejsninger. Tykkelsen af trinnene kan variere fra 73 til 80 mm afhængigt af bredden på trappen.

Det er nødvendigt med en bærende væg for at forankre trinnene. Det rustfri stålgelænder er udført uden svejsninger og samles udelukkende med mekaniske fastgørelser, hvilket giver en utrolig flot finish.

Harpikscoatet trætrin

Trappetrinnene er udført i bøgetræ, som er belagt med harpiks, der kan farves efter kundens ønsker.

Det er nødvendigt med en bærende væg for at forankre trinnene. Det rustfri stålgelænder er udført uden svejsninger og samles udelukkende med mekaniske fastgørelser, hvilket giver en utrolig flot finish. Stålet på gelænderet leveres enten poleret eller satineret.

Navola svævende trapper

Navola-serien er den nyeste trappeserie fra Marretti. Serien består af svævende trapper, som kan leveres uden gelænder eller med et elegant glasgelænder.

Trinnene er udført i massiv eg eller i Corianbelagt overflade. Trinnene kan også leveres i Cortenstål.

Sådan foregår processen

Herunder kan du se hele forløbet, fra den første dialog til montering af din nye trappe.

Hvis du vil se mere af, hvad vi har udført tidligere, kan du tage et kig i galleriet.

Se galleri

Skriv til Attittude Trapper​

Ønsker du at få personlighed og skarpt design ind i hjemmet, så udfyld formularen.​

Send evt. billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt